FORÆLDRE INFO:

ALP er en festival for computerspilsinteresserede i alle aldre og på alle niveauer. Vi prioritere at have en mega hyggelig weekend hvor vi mødes med mennesker med samme interesser omkring computerspil.

Formålet med ALP er, at man skal komme og have det sjovt og hyggeligt sammen med sine venner, møde nye venner, konkurrere i alverdens computerspil, og tilegne sig ny viden om computerspil såvel som IT i det hele taget. Her ud over prioritere vi at lave sjove indslag og anderledes konkurrencer hvor bevægelse indgår. 

ALP er også for de yngre computerspillere, så derfor har vi lavet denne side for bedre, at give forældre indtryk af hvilket arrangement ALP er, samt hvad vi gør for netop, at gøre arrangementet godt og sikkert for alle deltagere og for, at  forældre skal være trygge ved, at sende deres børn og unge afsted til ALP.

DET MAN, SOM FORÆLDRE SKAL VÆRE INDSTILLET PÅ ER:

Et arrangement som ALP har en kultur, der gør at man, som forældre, skal acceptere nogle ting, som de fleste, der har computerspillende børn og unge, nok kender alt for godt i forvejen.

  • Det er en weekend uden ret meget sund mad.
  • Der bliver indtaget mere sodavand, energidrikke, slik, chips m.m. end normalt.
  • Sengetiderne bliver nok ikke lige overholdt.

Hvis man kan acceptere disse ting, så er der ingen tvivl om, at ALP vil give børn og unge en helt fantastisk weekend med masser af sjov, underholdning og tid sammen med vennerne.

Forældre frivillig og forældre adgang:

Vi har gennem tiden fået henvendelser fra forældre, der gerne vil være tilstede under arrangementet sammen med deres børn og unge. Det har vi sat lidt mere i system, således at hvis man som forældre gerne vil med til ALP sammen med sit barn, så kan man melde sig som forældre-frivillig.

Forældrefrivillige har vi primært benyttet i ALP-shoppen og på vores nattevagthold.

Vil du bare gerne være hos dine børn under eventet kan det også lade sig gøre. Så skal du købe gæstebillet ved indgangen, som koster 50,- kr/døgn

BETINGELSER FOR AT DELTAGE TIL ALP:

  • Man skal have sin egen spillemaskine med de spil, som man har tænkt sig at spille.
  • Ens spille maskine skal være ”velkørende” og skal kunne tilsluttes netværk via kabel.
  • Man skal kunne passe på sig selv.

ALDERSGRÆNSE:

Vi har som sådan ikke nogen aldersgrænse, da vi synes, at det skal være op til forældrene, hvorvidt man mener, at sit barn er gammelt nok. Der er mange, der tager afsted sammen med en forældre, storebror, ældre venner, eller andre der kan hjælpe med de mest basale ting, da vi ikke har personale til at ”passe” på alle de unge.

ALKOHOL TIL ALP:

Til ALP har vi en en streng nul-alkohol politik, og den bliver der ikke givet dispensation for på nogen måder. Hvis man indtager alkohol til ALP’s arrangement, det være sig i hallen eller på parkeringspladsen udenfor, er det øjeblikkelig bortvisningsgrund. Der er ingen mulighed for refusion af billetten ved bortvisning.

Det er heller ikke tilladt, at møde op til arrangementet i påvirket tilstand. Hvis ALP vurderer, at en person er påvirket, vil vedkommende blive bedt om at forlade området med det samme uden kompensation.

Forældre tilladelse til energidrik:

Er du under 16 år, skal du have skriftligt samtykke fra dine forældre til at købe energidrik i vores kiosk. Find Samtykke her 

Bliv Forældre Frivillig:

Hvis du ønsker at blive forældre frivillig bedes du kontakte os og forklare din situation. Vi indhenter børneattester på alle frivillige hjælpere hos politiet, så du skal være villig til at afgive dit CPR nummer til os. Børneattesterne er et krav fra myndighederne og din sikkerhed som forældre for at vi har styr på vores hjælpere.